Wednesday, 6 April 2011

GELABAH!!

arrrrrrgghhh... disebabkan JPA akan call dalam masa terdekat
untuk confirmkan bila kite0rang ni akan terbang ke negara matahari terbit tu,
banyak perkara buat Bib GELABAH!!

1. bile nak book ticket ke KL?? Fly ke Japun maybe esok lusa~

2. makanan belum beli lagi. bile???

3. borang tak siap isi lagi (ni bukan slah Bib sebab die0rang tak explain pon camne nak isi form tu) tapi boleh tanya deshouuuuuuu???

4. kamera Bib yang comel tertinggal kat KL- suruh Miss Izati yang jage, tapi kouhaitachi cuti, tak tau die bawa balik rumah ke simpan kat Taman Desa. Kalau bawa balik camne nak ambil? Kouhai mesti balik hari Ahad...

 5. Plan nak baca buku Rahiq Makhtum, tapi satu page pun tak selak... tau la buku tebal tapi novel Ramlee Awang Murshid boleh hadam satu hari deshouuuu???

 6. Bahasa Jepun mesti dah tunggang-langgang...kata nak buat revision...argggghhhhhhh
 sikap Bib yang gelabah ni adakah disebabkan ke'futur'an (ke'lemah-semangat'an)
atau memang sifat Ms Tangguh dan Ms Gopoh???

Ms Tangguh = Ms Gopoh
habibah kah ini?? tidakkk

Teringat kat firman Allah S.W.T.
 Belum tibakah waktunya bagi orang-orang yang iman, untuk secara khusus mengingat Allah  dan mematuhi kebenaran yang telah diwahyukan (kepada mereka), dan janganlah mereka seperti orang-orang yang telah menerima kitab sebelum itu,  kemudian mereka melalui masa yang panjang sehinnga hati mereka menjadi keras. Dan banyak di antara mereka menjadi orang-orang fasik.
 al-hadid, 57:16

Teringat gak kat post angelwearsgucci pasal train. Walaupun kita tahu yang banyak lagi train akan datang, lebih baik kita naik train yang da ada depan mata; sebab kita tak tahu mungkin next train rosak ke and blabla~ (tak ingat la tajuk die ape)

haihh... baru tugasan dunia belum dakwah...
 hurrmmm... habibah, habibah (geleng kepala)

 BANGKITLAH!! haiya~~y0shh
 umar power enter!!
wahahah

3 comments:

  1. call 911 cpt bib :P
    btw, gambare :D

    ReplyDelete
  2. 911(natsukashi na)
    tuttt...no yg anda dial...
    err macam da tukar talian je =p
    hoho..tq aida!

    ReplyDelete
  3. tula. sian gle kt korg yg dok sabah sarawak. npe la jpa wat keputusan last minute.

    neway, selamat terbang bib. ingt2 la org yg lmbt terbang nih. hoho.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget